Remont diferencijala i reduktora

Remont Menjača Srbija – DEJAN

Specijalizovani za smo kako za remont, održavanje, popravku i ugradnju manulenih menjača tako i remont diferencijala i reduktora svih renomiranih proizvođača autobmobila i kombi vozila.​​

Većina vozila sa pogonom na zadnje točkove ima poseban zadnji diferencijal koji prenosi pogon sa menjača na zadnje točkove. Sva vozila sa pogonom na sva četiri točka imaju poseban zadnji diferencijal, a mogu imati i prednji diferencijal (u zavisnosti od konfiguracije motora). Ležajevi u diferencijalu mogu početi da se kvare i postaju bučni.

Vozilo će nastaviti da funkcioniše normalno, ali će postati bučno. U ovoj fazi diferencijal se može ponovo izgraditi sa novim ležajevima i zaptivkama bez potrebe za potpunom zamenom diferencijala, obično uz velike troškove.

Profesionalan i vešt remont​​

Remont menjača Srbija – Dejan poseduje znanje i iskustvo da obnovimo vaš diferencijal, obezbeđujući ispravna predopterećenja na novim ležajevima, kao i da obezbedimo ispravan kontakt zuba između zupčanika diferencijala. Ovo osigurava tihi rad diferencijala kao i maksimiziranje njegovog radnog veka.

Diferencijali za moderne i klasične automobile​​

Radimo na svim tipovima vozila, uključujući većinu BMV, Mercedes, Land Rover, Range Rover i Jeep. Takođe remontujemo diferencijale za sva klasična vozila, bilo da se radi o restauraciji, rekonstrukciji ili čak promeni odnosa, tako da možete maksimalno iskoristiti svoj klasični (u zavisnosti od dostupnosti potrebnog odnosa). Ne ustručavajte se da kontaktirate naš prijateljski nastrojen tim stručnjaka. 

#DijagnostikaMenjača
#RemontMenjača
#ServisMenjača
#OdržavanjeMenjača
#PopravkaMenjača
#UgradnjaMenjača
#RemontReduktora
#RemontDiferencijala
Ukoliko imate problem sa menjačem, reduktorom ili diferencijalom, kontaktrirajte nas i uverite se u kvalitet naših usluga.

Imate problem sa reduktorom ili diferencijalom?

Ako Vam je potrebna bilo koja vrsta konsultacije kako bi pronašli idealno rešenje za Vas pozovite nas, uputite nam kratak upit i mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem vremenskom roku, ili zakažite servis.

REMONT MENJAČA DEJAN
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Zakažite servis